Conflict în școala din Valea Voievozilor: un minor a fost lovit de un elev de 9 ani

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
A intrat cu mașina într-un copac. Șoferul a decedat și o tânără a ajuns la spital – incomod-media.ro

Conflictul petrecut în școala din localitatea Valea Voievozilor a stârnit reacții puternice în ultimele zile. Potrivit informațiilor furnizate de Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, incidentul a avut loc pe data de 9 noiembrie, când polițiștii au fost sesizați cu privire la un scandal provocat de un elev.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște, care au constatat că un minor în vârstă de 9 ani a aruncat un scaun metalic, rănind un alt copil în vârstă de 6 ani. Victima a primit îngrijiri medicale imediate, iar polițiștii au demarat cercetările pentru a lămuri toate împrejurările incidentului.

De asemenea, polițiștii din Biroul Siguranța Școlară și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului s-au prezentat la unitatea școlară pentru a efectua verificări suplimentare și a se asigura că toate măsurile necesare sunt luate în considerare.

În urma incidentului, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Polițiștii vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul și vor dispune măsurile legale necesare.

Este important ca astfel de incidente să fie tratate cu seriozitate și să fie luate măsuri pentru prevenirea unor astfel de situații în viitor. Siguranța și bunăstarea copiilor trebuie să fie o prioritate absolută, iar autoritățile trebuie să fie vigilente în monitorizarea și gestionarea acestor situații.

Părinții și comunitatea locală au un rol esențial în asigurarea unui mediu sigur și armonios în școli. Este necesară o strânsă colaborare între părinți, cadre didactice, autorități și comunitate pentru a preveni și a gestiona eficient conflictele și violența în rândul elevilor.

Acest incident reamintește importanța implementării unor programe de educație și conștientizare în școli, care să promoveze valorile de respect, toleranță și non-violentă. Este nevoie de o implicare activă a tuturor părților implicate pentru a asigura un mediu sigur și propice în școli, în care copiii să se poată dezvolta în mod armonios și să-și îndeplinească potențialul pe deplin.

Sursa: incomod-media.ro

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public cu privire la conflictul petrecut în școala din localitatea Valea Voievozilor, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este abilitat să comunice următoarele:

La data de 9 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul că un elev de la școala din localitatea Valea Voievozilor provoacă scandal.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din primele verificări efectuate, au constatat că un minor de 9 ani ar fi aruncat cu un scaun metalic care s-ar fi aflat pe hol, moment în care ar fi fost lovit un alt copil de 6 ani. Acesta a primit îngrijiri medicale.

La unitatea școlară s-au prezentat și polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară pentru verificări suplimentare. Totodată, reprezentații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au fost informați cu privire la evenimentul produs.

Polițiștii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor și dispunerea măsurilor legale, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro