Concertul folk al Mădălinei Amon la casa Bredicenilor

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Mădălina Amon, concert în premieră la Lugoj – Redeșteptarea

Mădălina Amon, una dintre cele mai cunoscute voci ale genului folk din România, va susține un concert vineri, 17 noiembrie, la casa Bredicenilor, începând cu ora 19. Pentru a participa la acest eveniment, prețul unui bilet de intrare este de 40 de lei.

Artista face parte din generația folk și beneficiază de recunoașterea unor nume importante precum Adrian Păunescu și Andrei Păunescu. Repertoriul său cuprinde o varietate impresionantă de piese, printre care se numără “Trei sferturi în cer”, “Vara brațelor tale”, “Era o fântână”, “Comedie planetară”, “Am văzut un curcubeu”, “Cântecul bradului”, “Cântecul toamnei”, “Cântec de adormit în fragi”, “A bătut” sau “Primăvară”.

Concertul va fi moderat de Henrieta Szabo, directoarea Bibliotecii Municipale Lugoj, și de cantautorul lugojean Vasile Gondoci. Aceștia vor crea o atmosferă plăcută și vor asigura o interacțiune prietenoasă cu publicul prezent.

Evenimentele culturale de acest gen sunt importante pentru promovarea și susținerea genului folk în rândul publicului larg. Mădălina Amon este considerată una dintre cele mai talentate și apreciate voci ale acestui stil muzical, iar concertul său reprezintă o oportunitate unică de a-i asculta live melodii îndrăgite și de a sprijini arta autentică românească.

Pentru iubitorii de muzică folk și pentru cei care doresc să petreacă o seară specială în compania unor artiști talentați, concertul Mădălinei Amon este un eveniment pe care nu ar trebui să-l rateze. Bredicenilor va fi gazda unei seri deosebite, pline de emoție și cântec autentic românesc.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Vineri, 17 noiembrie, de la ora 19, la casa Bredicenilor va avea loc concertul folk al Mădălinei Amon.

Prețul biletului de intrare este de 40 de lei.

Mădălina Amon face parte din generația folk, cu recu­noașteri din partea lui Adrian Păunescu și, mai nou, Andrei Păunescu.

Dintre piesele sale, amintim ”Trei sferturi în cer”, ”Vara brațelor tale”, ”Era o fântână”, ”Comedie planetară”, ”Am văzut un curcubeu”, ”Cântecul bradului”, ”Cântecul toamnei”, ”Cântec de adormit în fragi”, ”A bătut”, ”Primăvară” etc.

Moderatori vor fi Henrieta Szabo, directoarea Bibliotecii Municipale Lugoj și cantautorul lugojean Vasile Gondoci.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Conferință de presă cu miniștrii Germaniei și Românie, alături de legende ale fotbalului

În cadrul unei conferințe de presă prilejuită de întâlnirea bilaterală dintre ministrul Federal de Interne al Germaniei, Nancy Faeser,...

Read More...
Fără apă caldă şi presiune scăzută la apa rece de la robinete! Anunţurile făcute de Aquatim şi Colterm

Probleme cu apa pentru locuitorii din Timișoara și Chișoda

Mii de timișoreni și locuitorii din Chișora vor întâmpina probleme cu furnizarea apei, în urma unor lucrări planificate de...

Read More...

Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 – Ziua a treia

În cea de-a treia zi a Campionatelor Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 s-a jucat runda a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro