Comunicat de presa SOS ROMANIA: „Spuneți un NU categoric reintroducerii restrictiilor! Dreptul la nesupunere civică!”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Comunicate, STIRILE ZILEI
sos romania comunicat raed arafat (1)
virtualmag.roIn urma interviului lui Raed Arafat de aseara 22.07.2022, de la RealitateaTV, Doamna Senator Diana Iovanovici-Sosoaca, presedinte al Partidului SOS ROMANIA, a transmis un comunicat prin care doreste sa constientizeze populatia ca exista „Dreptul la nesupunere civica”, si ca „Toate aceste decizii sunt neconstitutionale”.

DREPTUL LA NESUPUNERE CIVICA este reprezentat de conceptul lui Thoreau, care a si scris cartea „Dreptul la nesupunere civica”.

Conform Wikipedia: teoreticienii militanți ai legitimității nesupunerii civice consideră că cetățenii care trăiesc într-un stat de drept democratic au dreptul și capabilitatea de a se pronunța o decizie morală asupra funcționării statului și dacă simt nevoia dezvoltării sau schimbării orânduirii constituționale să și-o promoveze chiar și prin mijloace nelegale.

Formele cele mai frecvente:

  • Refuzul de a plăti impozitele și taxele
  • Greva prin ședere
  • Blocarea căilor de acces (în apropierea unor obiective importante militare, economice, etc)
  • Ocuparea unor spații sau instituții publice (aeroporturi, etc.)
  • Perturbarea evenimentelor organizate de instituțiile administrative
  • Neexecutarea legilor, ordinelor administrative
  • Nesocotirea instituțiilor și a administrației publice și înființarea altelor noi în locul acestora

Redam mai jos comunicatul integral asa cum a fost transmis de catre Partidul SOS ROMANIA:

„Poate nu știați de ce Rafila făcea pe contestatarul măștii, vaccinării și avea un discurs ca al celor peste 70% neînțepați!

Acum ne-a dumirit cât de perverși pot fi propovăduitorii Noii Ordini Mondiale. A încercat să îi facă pe români să capete încredere în el, l-au asimilat celor care ar fi omul din interior împotriva sistemului, mă rog, asta ar fi vrut bolnavii ăștia ai NOM, ca apoi românii să se ducă (,)ca oile după fentă!

Iată că rafilianul impune restricțiile, după ce, numai până ieri se lua la harță cu Arafat si făcea pe eroul național care l-ar fi îngenuncheat pe Șeful urgenței, din Comitetul vieții sclavizate!

Tot nu ați înțeles că în Guvernul României nu pot sta oameni liberi ca noi? Tot nu ați înțeles că sunt toți în aceeași barcă și au țintele impuse din afară?

REFUZAȚI ORICE RESTRICȚII!

DACĂ MAI ACCEPTAȚI SĂ PURTAȚI BOTNIȚA, SIMBOLUL SCLAVIEI, PENTRU O AȘA-ZISĂ PANDEMIE, ÎNSEAMNĂ CĂ AVEȚI GRAVE PROBLEME DE PERCEPȚIE A TUTUROR DOVEZILOR ȘTIINȚIFICE CARE AU DEMONTAT TOATE MIZERIILE LOR!

RAFILIANULE, NU VOM PURTA BOTNITA!

Dacă magazinele impun botniță, ACȚIONATI CA ÎN CAZUL „MAMAIA”!

Așa cum nu v-ați mai dus pe litoral la Mamaia pt. ca sunt preturi nesimțite, NU MAI INTRATI IN MAGAZINELE CARE IMPUN RESTRICȚII SI CONTROALE PT O PANDEMIE INEXISTENTA!

TOATE ACESTE DECIZII SUNT NECONSTITUȚIONALE!

ROMÂNI, ÎNCEPE LUPTA! VENIȚI ALATURI DE S.O.S. ROMÂNIA SI SENATORUL DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ PENTRU A NE ELIBERA DEFINITIV DIN SCLAVIA PANDEMICA!

IMPREUNA REUSIM!

POPORUL UNIT INVINGE!”

sos comunicat arafat masca
sos comunicat arafat masca

Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Alege să o susții o presă liberă și independentă!

virtualmag.ro

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Comunicat-de-presa-incepere-proiect-Ungureanu-M1-agroalimentar-nou.jpg

Anunț începere implementare proiect “Măsura 1 – Microgranturi în domeniul agroalimentar”

Anunț începere implementare proiect “Măsura 1 - Microgranturi în domeniul agroalimentar” UNGUREANU V.V. MARIA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ anunță lansarea proiectul

Read More...
InstaDay 1

InstaDay 1 – Top 10 Romania: Antonia, Delia, Dorian Popa, Nicole Cherry, Smiley, Andreea Mantea, Alina Eremia, Adelina Pestritu, Andreea Balan, Ruby

Topul postarilor de pe Instragram de astazi poate fi urmarit pe InstaDay. Incepem o noua serie! numai pe stiridinromania.ro Locul

Read More...
Madonna la 64 de ani

Madonna, sărutari pasionale cu prietenele de ziua ei. VIDEO

Madonna a sarbatorit aniversarea a 64 de ani intr-un mod extravagant, inclusiv cu sarutari pasionale cu prietenele in limuzina

Read More...

6 commentsOn Comunicat de presa SOS ROMANIA: „Spuneți un NU categoric reintroducerii restrictiilor! Dreptul la nesupunere civică!”

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online