Competiție spectaculoasă în prima zi de întreceri la RomGym Trophy: Echipele Spaniei, Canadei, Israelului, Egiptului, Austriei și României se pregătesc pentru Campionatele Mondiale de la Antwerp.

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Competiția RomGym Trophy a adus o luptă spectaculoasă între echipele de gimnastică ale Spaniei, Canadei, Israelului, Egiptului, Austriei și României. Scopul principal al acestor echipe este de a se pregăti cât mai bine pentru Campionatele Mondiale de la Antwerp, care vor avea loc la sfârșitul lunii septembrie.

România a reușit să obțină un loc fruntaș în competiție, clasându-se pe locul 4 cu un total de 242.450 puncte. Cu un efort susținut și concentrare, Gabriel Burtanete, Andrei Muntean, Robert Burtanete, Nicholas Țarcă și Roland Modoianu au realizat exercițiile pe care le vor prezenta și în Belgia. Performanța lor a fost una bună, iar diferența dintre ei și podium a fost de doar 0.1 puncte.

Podiumul a fost ocupat de Spania, care a obținut aurul cu 247.200 puncte, urmată de Canada cu argintul, cu 246.950 puncte, și de Israel cu bronzul, cu 242.550 puncte.

La nivel individual, Gabriel Burtanete a obținut medalia de bronz, cu un total de 81.350 puncte. El a fost devansat de Nestor Abad din Spania, care a câștigat aurul cu 81.900 puncte, și de Wiliam Emard din Canada, care a obținut argintul cu 81.850 puncte.

La Campionatul Național Individual Open și al Reprezentativelor de Club, lotul olimpic al României a dominat competiția. Gabriel Burtanete a câștigat medalia de aur, Andrei Muntean a obținut argintul, iar Robert Burtanete a obținut bronzul.

CSA Steaua, echipa care include patru dintre componenții lotului olimpic al României, a câștigat titlul național cu un total de 234.300 puncte. Pe locul al doilea s-a clasat CSM Lugoj, cu 222.500 puncte, iar pe locul al treilea CSȘ Dinamo, cu 172.700 puncte.

Aceste rezultate impresionante arată determinarea și talentul gimnaștilor români, care își propun să obțină rezultate remarcabile și la Campionatele Mondiale de la Antwerp., a transmis astăzi Federația Română de Gimnastică.

Competiție spectaculoasă în prima zi de întreceri la RomGym Trophy. Având ca obiectiv o participare cât mai bună la campionatele mondiale de la Antwerp, componenții echipelor Spaniei, Canadei, Israelului, Egiptului, Austriei și României au concurat la București cu exercițiile pe care le vor prezenta și în Belgia la sfârșitul lunii septembrie.

Gabriel Burtanete, Andrei Muntean, Robert Burtanete, Nicholas Țarcă și Roland Modoianu au reușit un concurs bun în care au mizat pe execuție și cu un total de 242.450 ( 41.150 -sol, 36.550 – cal cu mânere, 41.300 – inele, 42.550 – sărituri, 42.950 – paralele și 37.950 -bară) s-au clasat pe locul 4, la 0.1 puncte de podium. Aur pentru Spania ( Ray Zapata, Nestor Abad, Joel Plata, Thierno Diello, Nicolau Mir) – 247.200 puncte, argint pentru Canada ( Felix Dolci, Wiliam Emard, Rene Cournoyer, Zachary Clay, Jayson Rampersad) – 246.950 puncte și bronz pentru Israel ( Artem Dolgopyat, Ilia Liubimov, Uri Zeidel, Alexander Myakinin, Pavel Gulidov) – 242.550.

La individual, Gabriel Burtanete a câștigat medalia de bronz cu 81.350 puncte, fiind devansat de Nestor Abad (Spania) – 81.900 și de Wiliam Emard (Canada) – 81.850, medaliații cu aur, respectiv argint.

La Campionatul Național Campionatul Naţional Individual Open și al Reprezentativelor de Club,
medaliile au revenit componenților lotului olimpic: Gabriel Burtanete (CSA Steaua) – aur, Andrei Muntean (CS Dinamo) argint și Robert Burtanete (CSA Steaua) bronz.
Având în echipă 4 dintre componenții lotului olimpic, CSA Steaua (Gabriel Burtanete, Robert Burtanete, Nicholas Țarcă, Roland Modoianu, David Puicea) a câștigat detașat titlul național 234.300. Pe locul al doilea CSM Lugoj (Petar Vefic, Rafael Szabo, Nicolae Bera, Norbert Marcu, Emilian Neagu) 222.500 puncte, iar pe treapta a 3-a podiumului, CSȘ Dinamo (Iustin Giriadă, Șerban Cotîrlan, Alexandru Ionescu) 172.700.

Rezultatele complete pot fi accesate pe https://frgimnastica.com/results?disciplineId=4Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Conferință de presă cu miniștrii Germaniei și Românie, alături de legende ale fotbalului

În cadrul unei conferințe de presă prilejuită de întâlnirea bilaterală dintre ministrul Federal de Interne al Germaniei, Nancy Faeser,...

Read More...
Fără apă caldă şi presiune scăzută la apa rece de la robinete! Anunţurile făcute de Aquatim şi Colterm

Probleme cu apa pentru locuitorii din Timișoara și Chișoda

Mii de timișoreni și locuitorii din Chișora vor întâmpina probleme cu furnizarea apei, în urma unor lucrări planificate de...

Read More...

Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 – Ziua a treia

În cea de-a treia zi a Campionatelor Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 s-a jucat runda a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro