CNA i-a raspuns Dianei Sosoaca. Motivele INCREDIBILE pentru care se inchide NEWS ROMANIA!

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
nasul tv diana sosoaca news romania
virtualmag.roCNA a raspuns la sesizarea doamnei Senator Diana Iovanovici-Sosoaca, Presedinte al Partidului S.O.S. ROMANIA, referitoare la inchiderea postului de televiziune NEWS ROMANIA.

21.07.2022 Consiliul Naţional al Audiovizualului a respins în unanimitate solicitarea S.C. NEWS ROMÂNIA COMMUNICATION S.R.L. (fostă SC ESTRADA TV SRL) din București, de prelungire a valabilităţii licenţei audiovizuale pentru difuzarea prin rețele de comunicații electronice a serviciului de programe de televiziune cu denumirea  NEWS ROMÂNIA  din București.

În cadrul ședinței publice din data de 26.07.2022, membrii Consiliului au analizat adresa societății NEWS ROMANIA COMMUNICATION SRL prin care se solicită rediscutarea prelungirii licenței News România. La finalul dezbaterilor, Consiliul a decis, în unanimitate, să nu revină asupra deciziei luate în ședința din 21.07.2022.” transmite CNA.

Invitata la emisiunea SA VORBIM DESPRE TINE de la NasulTV, Diana Sosoaca a dat de inteles ca NEWS ROMANIA (postul TV care s-a facut popular in toata tara prin intermediul emisiunilor in care doamna senator a fost invitata), a cedat presiunilor:

„Am transmis inclusiv sesizare catre CNA si catre parlamentul Romaniei. Mai mult, m-am autosesizat in comisia pentru cercetarea abuzurilor impotriva abuzului exercitat de catre CNA impotriva NEWS ROMANIA si NasulTV. (…)

Mi-am oferit sprijinul lui Remus Radoi, l-am sunat personal. I-am spus daca pot sa il ajut cu ceva si mi-a spus ca are avocati.

Am fost singura persoana care nu am fost invitata la NEWS ROMANIA in aceasta ultima saptamana.

Nu mi s-a raspuns absolut deloc la telefon si nu ca am fost invitata la acest post. Datorita mie acest post a inceput sa fie cunoscut.

Pentru ca, atunci cand s-a infiintat, da? In fiecare zi eu eram la NEWS ROMANIA si i-am promis lui Remus Radoi ca il voi ajuta sa isi faca cati mai multi fani. Deci eu am stat la baza cresterii audientei la inceput a acestui post.

Ulterior postul a inceput sa rareasca invitatiile cu mine, si, ca dovada, in acesta ultima saptamana, desi i-am sunat, desi i-am trimis inclusiv mail-ul pe care l-am trimis CNA cu sesizarea mea, nu am fost invitata.”

Membrii consiliului CNA au considerat/constatat in decizia lor despre postul NEWS ROMANIA, in principal urmatoarele aspecte:

  • ca nu respecta interesul public;
  • ca nu respecta pluralismul politic şi social, diversitatea culturală, lingvistică şi religioasă, informarea, educarea şi divertismentul publicului;
  • ca ar fi fost sanctionat de prea multe ori si nu s-au luat masurile necesare din partea NEWS ROMANIA.

In plus, pe langa tipicul de amenzi ocazionale pe care le ia un post de televiziune in general, legate de nerespectarea prevederilor privind informarea corectă a publicului, CNA a mai fost nemultumit de alte cateva aspecte incredibile, precum schimbarea patronatului, a denumirii firmei, sau modificarea studioului in care se inregistreaza.

„și fără a aduce la cunoștința acestuia și a depune documente referitoare la:

  • modificarea structurii asociaților societății;
  • modificarea sediului studioului pentru care fusese autorizat de CNA și al sediului social al societății;
  • modificarea mijlocului tehnic de difuzare pentru care a fost eliberată licența audiovizuală, în sensul că titularul de licență nu mai difuza programe prin satelit (S-TV) pentru care i se eliberase licența audiovizuală, ci prin cablu (TV-C); 
  • modificarea denumirii societății titulare de licență.

Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Alege să o susții o presă liberă și independentă!

virtualmag.ro

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Comunicat-de-presa-incepere-proiect-Ungureanu-M1-agroalimentar-nou.jpg

Anunț începere implementare proiect “Măsura 1 – Microgranturi în domeniul agroalimentar”

Anunț începere implementare proiect “Măsura 1 - Microgranturi în domeniul agroalimentar” UNGUREANU V.V. MARIA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ anunță lansarea proiectul

Read More...
InstaDay 1

InstaDay 1 – Top 10 Romania: Antonia, Delia, Dorian Popa, Nicole Cherry, Smiley, Andreea Mantea, Alina Eremia, Adelina Pestritu, Andreea Balan, Ruby

Topul postarilor de pe Instragram de astazi poate fi urmarit pe InstaDay. Incepem o noua serie! numai pe stiridinromania.ro Locul

Read More...
Madonna la 64 de ani

Madonna, sărutari pasionale cu prietenele de ziua ei. VIDEO

Madonna a sarbatorit aniversarea a 64 de ani intr-un mod extravagant, inclusiv cu sarutari pasionale cu prietenele in limuzina

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online