Ciuca, huiduit la Ţebea. Diana Sosoaca: “Le-am zis membrilor S.O.S. ROMANIA să nu răspunda la provocări pentru că este un eveniment istoric acolo”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
ciuca huiduit simion sosoaca aur sos romania s.o.s. diana sosoaca

Duminică, 11 septembrie, la comemorarea eroului national Avram Iancu in cadrul Serbărilor Naționale de la Țebea, premierul Nicolae Ciucă a fost huiduit: “Hotilor”, “Talharilor”, “Tradatorilor”, dupa cum se poate vedea in filmarile distribuite de apuseni.info si zonenews tv de mai jos.

Diana Sosoaca, prezenta la eveniment impreuna cu membrii partidului pe care il conduce, S.O.S. ROMANIA, a relatat in interviul avut in direct la Cetateanul.net, urmatoarele:

“S-a dat citire după aceea unui mesaj din partea președintelui Klaus Werner Iohannis. A fost atât de huiduit nu vă puteți închipui! (…) Ulterior a fost prezent si domnul Nicolae Ciuca, si in momentul in care i s-a prezentat numele a fost huiduit, numit tradator (…)

Intradevăr eu nu sunt de acord ca la acest evenimente să se huiduie. Este vorba de Avram Iancu, este vorba de unul din cei mai mari patrioți pe care i-a avut România!

Dar oamenii sunt atât de exasperați, oamenii sunt atât de stătui de trădare, de tot ceea ce se întâmplă, de sărăcie, de umilință, de sub-mediocritate; lipsurile toate pe care le avem și de vânzarea asta a tot ce mai avem din România încât tare îmi e că nu mai durează mult și vom avea parte de o revoltă naționala! (…)

Oricum le-am spus celor din SOS ROMANIA si membrilor: ii rog frumos, dacă sunt provocați, să nu răspunda la provocări, pentru că este un moment istoric acolo și să încerce să aplaneze.

Si să nu cumva să dea frâu liber unor resentimente pe care le au față de alte persoane indiferent de apartenența lor politică.”
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ultimul rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021

Ultimul jucător de fotbal rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021 a fost Antonio Sefer, care a purtat tricoul...

Read More...

Parcul Natural Porțile de Fier – o zonă protejată cu peisaje spectaculoase, unde se pot face drumeții sau excursii cu barca pe Dunăre.

Parcul Natural Porțile de Fier este una dintre cele mai frumoase locații din România, cu peisaje spectaculoase și o...

Read More...

Descoperirea În Noul Front Tehnologic: Explorarea Spațiului Profund

V-ati intrebat vreodata cum ar arata viitorul omenirii daca am reusi sa exploram spatiul cosmic in profunzime? Ei bine,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro