“Cinema Timiș revine în lumina reflectoarelor: deschiderea celei mai importante săli de proiecții, spectacole și conferințe”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Cinema Timiș se redeschide luna viitoare! Va fi cea mai importantă sală de proiecţii, spectacole şi conferinţe

Cinema Timiş, situat în Timişoara, se pregăteşte să-şi deschidă porţile în luna octombrie. După finalizarea ultimelor retuşuri, primele proiecţii vor avea loc în a doua săptămână a lunii următoare. Sala mare a cinematografului are o capacitate de 570 de locuri şi va putea găzdui atât proiecţii de film, cât şi conferinţe internaţionale sau festivităţi academice. Dotările sălii includ un ecran fix şi un sistem de sunet de înaltă calitate pentru filme şi concerte. În plus, fosta locaţie a Clubului 30 va fi transformată într-o sală mai mică cu trei ecrane şi o capacitate de 100 de locuri. Această sală va fi utilizată pentru spectacole, piese de teatru, conferinţe şi concerte. În cadrul cinematografului vor fi amenajate şi alte facilităţi, precum o cafenea, un snack-bar, casieria şi garderoba. Reabilitarea acestui obiectiv a implicat o investiţie totală de 20 de milioane de lei și este inclus pe lista de investiții a Primăriei din 2019. Astfel, Cinema Timiş se va transforma într-unul dintre cele mai importante centre culturale ale oraşului.

Sursa: www.sursadevest.ro

Cinefilii care aşteaptă să vadă un film la Cinema Timiş nu mai au de aşteptat! Luna viitoare vor avea loc primele proiecții.

Muncitorii mai au de făcut ultimele retușuri înainte ca cinematograful să fie deschis. Primele proiecții vor avea loc în a doua săptămână a lunii octombrie.

Sala mare este prevăzută cu 570 de locuri și va putea găzdui atât proiecţii de film, cât şi conferinţe internaţionale sau festivităţi de absolvire a anului şcolar sau universitar.

Sala mare va avea ecran fix, sistem de sunet pentru cinema şi concerte, în timp ce sala în care a fost Club 30, va fi dotată cu trei ecrane mici, sistem de sunet pentru concerte, piese de teatru, spectacole sau conferinţe şi va avea o capacitate de 100 de locuri pe scaune.

La intrarea în clădire va fi amenajată o gradină verticală cu sisteme de iluminat integrate, iar la parter, vor fi o cafenea, un snack-bar, casieria şi garderoba.

Valoarea lucrărilor de reabilitare a Cinematografului Timiş se ridică la 20 de milioane de lei obiectivul fiind inclus pe lista de investiţii a Primăriei, încă din 2019, atunci când a fost lansată şi licitaţia pentru proiectare.

The post Cinema Timiș se redeschide luna viitoare! Va fi cea mai importantă sală de proiecţii, spectacole şi conferinţe first appeared on Sursa de Vest.Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

C7M3 crew

NASA selectează un nou echipaj pentru misiunea simulată spre Marte

NASA a selectat o nouă echipă de patru voluntari de cercetare pentru a participa la o misiune simulată către...

Read More...

O instanță din Rusia o condamnă pe jurnalista RFE/RL Alsu Kurmașeva la 6 ani și jumătate de închisoare

O instanță de judecată din Rusia a condamnat-o pe Alsu Kurmașeva, jurnalistă a RFE/RL și care deține dublă cetățenie...

Read More...
Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației din cadrul Universității Valahia – incomod-media.ro

Verificări ITM la societățile din industria metalurgică din Dâmbovița

Inspectorii ITM Dâmbovița au desfășurat controale la patru mari societăți comerciale din industria metalurgică din județ, descoperind un total...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro