Caruana se menține în top și după runda a 7-a la Superbet Chess Classic Romania 2024

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Runda a 7-a a Superbet Chess Classic Romania 2024 s-a încheiat cu remize pe linie, iar Fabiano Caruana își menține locul în top. Pe locul al doilea se află Praggnanandhaa, Gukesh și Firouzja, toți la egalitate de puncte (4p).

Competiția se apropie de final, mai sunt doar două runde până la încheierea turneului. Jocurile din runda următoare vor fi extrem de interesante, având în vedere că se vor întâlni jucători de calibru precum Fabiano Caruana și Praggnanandhaa, Alireza Firouzja și Ian Nepomniachtchi sau Nodirbek Abdusattorov și Bogdan Deac.

Partidele din runda a 8-a promit să fie pline de emoție și suspans, iar rezultatele acestora ar putea să schimbe complet clasamentul. Jucătorii sunt concentrați și determinați să ofere spectacol pe tabla de șah, iar fiecare mutare poate face diferența între victorie și înfrângere.

Pasionații de șah așteaptă cu nerăbdare desfășurarea partidelor și sunt cu ochii pe clasamentul actualizat în timp real. Cu doar două runde rămase, competiția se încinge și totul este posibil în lupta pentru titlul de campion la Superbet Chess Classic Romania 2024. Să fie șah!
Sursa: Federația Română de Șah.

Caruana își menține locul în top și după runda a 7-a! S-a încheiat și runda a 7-a la Superbet Chess Classic Romania 2024: o nouă rundă echilibrată cu remizii pe linie. Pe locul al doilea se află Praggnanandhaa, Gukesh și Firouzja, la egalitate de puncte (4p). Mai sunt doar 2 runde până la final, iar joi, 4 iulie, au loc partidele dintre: Fabiano Caruana – Praggnanandhaa R Alireza Firouzja – Ian Nepomniachtchi Nodirbek Abdusattorov – Bogdan Deac Vachier-Lagrave – Wesley So Gukesh D – Anish Giri Să fie șah!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Explorând terenuri necunoscute: Studiul formelor de relief extraterestre

Fiecare dintre noi a visat macar o data la cunoasterea unor teritorii necunoscute, fie ele pe Pamant sau chiar...

Read More...

China și Rusia fac exerciții navale comune

Forțele navale chineze și ruse au început, pe 14 iulie, un exercițiu comun într-un port militar din sudul Chinei,...

Read More...

Țară în service | România a produs zeci de nave militare pentru țări NATO, nimic pentru armata română

Peste 30 de nave militare au fost lansate, în ultimul deceniu, din Șantierul Damen din Galați, singurul din România...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro