Cântăreața divorțează de o fantoma „diabolic de frumoasa” a unui soldat victorian după mai puțin de un an | Știri din Marea Britanie

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Magazin

O cântăreață care s-a căsătorit cu ceea ce ea pretinde că a fost fantoma unui soldat victorian. A spus că au divorțat la mai puțin de un an mai târziu.

Compozitoarea, care poartă numele de Brocarde, a spus că l-a întâlnit prima dată pe Edwardo „fantoma diabolica” când acesta „a dat buzna” în dormitorul ei „într-o noapte întunecată și furtunoasă”.

Femeia de 40 de ani, din Oxfordshire, a spus că Edwardo, cu părul lung, și-a anunțat imediat dragostea pentru ea și mai târziu a început să se încreadă în ea.

Relația lor de dragoste plină de spirit a ajuns in media când Brocarde a anunțat că se vor căsători într-o capelă, de Halloween în 2022.

Brocarde a postat un videoclip al ceremoniei pe Instagram, unde a fost văzută îmbrăcată în negru, cu un spațiu gol în care spunea că este Edwardo cel invizibil.

Cu toate acestea, la scurt timp după ce s-au căsătorit, Brocarde a spus că este supărată că soțul ei s-a îmbătat prea mult în luna de miere din Barry Island, Țara Galilor.

Brocarde a adăugat că Edwardo va deveni din ce în ce mai posesiv și ca se va schimba, între a fi „cald și intens” și amenințător, relatează Wales Online.

Ea a spus: „După întâlnirea noastră inițială, Edwardo mi-a dezvăluit încet mai multe despre el însuși.

„I-am văzut imaginile ca un soldat victorian, a fost mereu în uniformă, chiar și în ziua nunții noastre, fața lui este diabolic de frumoasa, părul nestăpânit până la umeri, arată ca a trăit bine, e bine facut, si pare aproape tulburat, este o durere atașată de sufletul lui”.

Aceasta a mai spus că s-a săturat de „fascinația neliniștitoare” a lui Edwardo pentru Marilyn Monroe.

https://www.instagram.com/reel/Clv54HZjLZH/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Informatia a fost publicata pentru prima data de news.sky.com

Sursa si foto: Click aici
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Iarna aceasta „Fii Mos Craciun pentru o zi” si afla cum poti darui pentru 2000 de copii

A devenit deja o traditie ca in perioada sarbatorilor de iarna Mos Craciun sa intre in casele familiilor din...

Read More...

Buldogii se antrenează în condiții aspre pentru finala de sâmbătă cu CSM Știința Baia Mare

Astăzi, echipa de rugby Dinamo a susținut un antrenament în condiții dificile, pregătindu-se pentru finala de sâmbătă împotriva echipei...

Read More...
Situația Ucrainei, discutată la Tulcea

Agenda de lucru pentru asigurarea fluxurilor de cereale în regiune

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat la o întâlnire importantă cu oficiali din sua, România, Ucraina, Republica...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro