Campionatul Național de Viteză Kaiac-Canoe pentru Tineret U23

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

La Campionatul Național de Viteză Kaiac-Canoe Tineret U23, desfășurat în perioada 6-7 septembrie 2023 în Bascov, Budeasa, sportivii secției de kaiac-canoe au obținut rezultate remarcabile. Aceștia au câștigat 3 medalii de argint și o medalie de bronz, confirmând talentul și pregătirea lor.

Printre sportivii remarcați se numără Alexandrov Andreea Bianca, care a obținut locul II în trei probe diferite: C1 F x 200 m, C1 F x 500 m și C1 F x 1000 m. Performanțele sale demonstrează că este o sportivă înzestrată și determinată să obțină rezultate deosebite.

De asemenea, echipajul Popescu Vasile Valentin/Nistor Iulian s-a clasat pe locul III în proba K2B x 500 m. Aceștia au demonstrat o bună colaborare și sincronizare în cadrul competiției, obținând astfel un rezultat valoros.

Este demn de menționat că aceste performanțe nu ar fi fost posibile fără contribuția antrenorilor Gabriel Aftenie și Alina Chirilă, care și-au dedicat timpul și efortul pentru a-i pregăti pe sportivi în vederea acestui campionat. Munca lor a dat roade și a contribuit la succesul echipei.

Campionatul Național de Viteză Kaiac-Canoe Tineret U23 a fost o oportunitate pentru sportivii noștri de a se măsura cu adversari de temut și de a-și demonstra abilitățile în acest domeniu. Rezultatele obținute sunt cu atât mai valoroase întrucât concurența a fost puternică și nivelul performanțelor ridicate.

Clubul Sportiv Farul Constanța se poate mândri cu acești tineri sportivi talentați, care reprezintă cu succes culorile echipei. Realizările lor în acest campionat nu fac decât să întărească prestigiul și reputația clubului în lumea sportului.

Felicitări sportivilor și antrenorilor pentru rezultatele obținute și pentru efortul depus în pregătirea acestui campionat. Sperăm că aceste performanțe să fie un imbold pentru viitoarele competiții și să inspire și alți tineri să practice acest sport și să-și cultive talentele în acest domeniu.

Sursa imagini: https://csfarul.ro/2023/09/12/campionat-national-de-viteza-kaiac-canoe-tineret-u23/

Sursa: CS Farul Constanța.

Campionat National de Viteza Kaiac-Canoe – Tineret U23
💙🤍 La Campionatul Național de Viteză Kaiac-Canoe Tineret U23, organizat în perioada 06 – 07.09.2023, în Bascov, Budeasa, sportivii secției de kaiac-canoe, au obținut 3 x Medalii de Argint și 1 x Medalie de Bronz, astfel: Locul II Alexandrov Andreea Bianca – C1 F x 200 m
Locul II Alexandrov Andreea Bianca – C1 F x 500 m
Locul II Alexandrov Andreea Bianca – C1 F x 1000 m
Locul III Popescu Vasile Valentin/Nistor Iulian – K2B x 500 m Antrenori : Gabriel Aftenie și Alina Chirilă 🌐 https://csfarul.ro/2023/09/12/campionat-national-de-viteza-kaiac-canoe-tineret-u23/ #csfarulconstanta
#aurelianarghirdirector
#andreeabiancaalexandrov
#vasilevalentinpopescu
#iuliannistor
#alinachirila💙
#gabrielaftenie🤍
#farullegendneverends


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: CS Farul Constanța
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro