Bucharest Science Festival: O zi de duminică minunată pentru copii și vizitatori!

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Bucharest Science Festival a avut loc într-o zi de duminică și a fost o experiență extraordinară pentru copii și vizitatori. Scopul evenimentului a fost atins, iar atmosfera a fost una plină de bucurie și entuziasm. Festivalul s-a desfășurat la mall-ul Promenada și a oferit oportunitatea participanților de a descoperi fenomene științifice fascinante și de a se bucura de activități distractive și educative.

Unghiul acestui articol este perspectiva copiilor care au participat la festival. Pentru ei, evenimentul a fost cu adevărat “foarte tare”. Au avut ocazia să interacționeze cu experimente științifice, să descopere misterele naturii și să se implice în activități interactive. Pentru copii, acest festival a fost o oportunitate unică de a-și dezvolta curiozitatea și pasiunea pentru știință.

Bucharest Science Festival a reușit să ofere o experiență memorabilă prin diversitatea activităților pe care le-a oferit. Participanții au putut participa la experimente chimice, demonstrații de fizică, activități de programare și robotică, precum și la ateliere creative. Această abordare holistică a științei a fost foarte apreciată de către vizitatori, deoarece le-a oferit oportunitatea de a explora diferite domenii și de a-și dezvolta abilitățile într-un mod interactiv și distractiv.

Un alt aspect interesant al festivalului a fost colaborarea cu Poliția Română, care a avut un stand special dedicat. Aici, copiii au avut ocazia să afle mai multe despre munca polițiștilor și să se familiarizeze cu echipamentele și vehiculele utilizate în misiunile lor. Parteneriatul cu Poliția Română a adăugat un element suplimentar de interes și a oferit copiilor o perspectivă diferită asupra științei și a profesiei de polițist.

Organizatorii au fost încântați de succesul evenimentului și de impactul pe care l-a avut asupra copiilor și vizitatorilor. Bucharest Science Festival a demonstrat că știința poate fi educativă și distractivă în același timp și că poate stârni pasiunea pentru învățare și explorare la orice vârstă.

Weekendul petrecut la Bucharest Science Festival a fost cu adevărat unul frumos, în care copiii și vizitatorii au avut oportunitatea de a se bucura de activită

Foto: Facebook sau Pixabay

Sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Aerial view of a building with a large rooftop garden featuring a mix of green and purple vegetation. The garden is designed in a curving, artistic pattern. In the background, other buildings and lush greenery are visible.

Oaza ecologica de pe acoperisul cladirii 12

NASA își demonstrează angajamentul față de protejarea mediului înconjurător printr-o grădină de pe acoperișul clădirii 12 de la Johnson...

Read More...

Un soldat ucrainean care voia să intre în R. Moldova a fost ucis după o altercație

Patru soldați au fost reținuți duminică în regiunea ucraineană Odesa „când au încercat să treacă granița”. Când au fost descoperiți,...

Read More...

Patru președinți americani uciși în atentate, alții vizați

Mai jos este o privire de ansamblu asupra asasinatelor, începând de la întemeierea Statelor Unite ale Americii (SUA) în...

Read More...

3 commentsOn Bucharest Science Festival: O zi de duminică minunată pentru copii și vizitatori!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro