BMW Group încheie cu succes o linie de creditare tip revolving în valoare de opt miliarde de euro

BY: stiridinromania.ro In Auto, STIRILE ZILEI
BMW Group încheie cu succes o linie de creditare tip revolving în valoare de opt miliarde de euro

Bucureşti/München. BMW Group a încheiat o linie de creditare tip revolving (RCF) sindicalizată în valoare de opt miliarde de euro, pentru o durată de cinci ani și cu două opțiuni de prelungire cu un an.

Un total de 43 de bănci internaționale și regionale din Europa, America și Asia au luat parte la tranzacție. Cu BNP Paribas, Citi și Deutsche Bank ca principale companii de finanțare, BMW Group a înlocuit RCF existentă, tot cu o valoare de opt miliarde de euro, încheiată în 2017.

Pentru prima dată BMW Group a avut o prezentare cuprinzătoare asupra noilor obiective strategice de dezvoltare durabilă: în primul rând, a predat băncilor implicate un set complet de informații despre dezvoltare durabilă pentru a oferi transparență despre progresul și obiectivele sale. Într-o a doua etapă, BMW Group a emis chestionare către creditori, având ca obiectiv reflectarea perspectivelor din exterior cu privire la performanța sa în materie de dezvoltare durabilă, oferind un impuls pentru dezvoltarea suplimentară a comunicării în ceea ce privește sustenabilitatea.

„La BMW Group, dezvoltarea durabilă este practică în cele trei fațete ale sale – economic, ecologic și social. dată, am dezvăluit în mod vaste activitățile noastre în ceea ce privește într-un proces de finanțare globală”, a declarat Walter Mertl, director financiar al BMW AG, miercuri la München. “Pentru noi, dezvoltarea durabilă înseamnă mai mult decât atingerea unor anumiți indicatori cheie. Abordarea noastră la nivel de companii merge dincolo de acest lucru și nu prezentăm progresul în mod transparent și înțeles pentru piața de capital și public.”

Procesul de sindicalizare a fost finalizat printr-un schimb al băncilor participante cu experții în dezvoltare durabilă ai companiilor, care au explicat transparent și în detlaiu direcție strategică și transformare durabilă ale BMW Group.

Linia de credit tip revolving sindicalizată este unul dintre instrumentele de finanțare standard ale BMW Group Corporate Finance și servește pentru a asigura accesul pe termen scurt la lichiditate. În istoria companiilor, RCF nu a fost retrasă niciodată.

Sursa si foto: www.press.bmwgroup.com
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro