Asasinarea Dariei Dughina, de Diana Iovanovici-Șoșoacă.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Diana's Blog asasinarea dariei dughina OK💥S-a trecut peste linia rosie. Dimineața a fost invadata de stirea cu impact internațional si consecinte nebanuite, despre faptul ca fata ideologului rus, Alexander Dughin, a fost omorata intr-un atentat. Si taman, unde? In Moscova!!!

💢Multi au pus acest atentat pe seama ucrainenilor naziști care doresc provocarea unui razboi mondial. Numai ei?

💢Au trecut 6 luni de la inceputul razboiului ruso-ucrainean in care minciunile latrinelor tv cu ale lor filmulete de pe jocuri “gameboy” si cu ai lor latrai mâncători de viermi s-au dovedit a fi niste manipulari de joasa speță de care v-am spus de atunci.

💥Ba, mai mult, impreuna cu cei 3 colegi deputati: Dumitru Coarna, Francisc Toba si Mihai Lasca, am facut cel mai normal gest pe care nimeni in lume nu a avut curaj sa-l faca: discutii direct cu rușii. Atunci am oprit intrarea României in razboi , oficial, si istoria va marca acest eveniment atunci cand se va reinstala Epoca adevărului si dreptatii, precum si a libertatii de exprimare.

💢Dar, revenind la atentatul care pune la incercare nervii planetei: nimeni nu se intreaba de ce Dughina nu avea paza si protecție a serviciilor secrete rusesti, de ce serviciile secrete de paza si protecție nu au actionat sau cum a fost posibil sa le fie infranta vigilenta, cand se stie ca sunt unele din cele mai profesioniste din lume?

💥Sau, cum de s-a întâmplat ca taman serviciile secrete rusesti sa aiba parte de o asemenea scapare ori nu mai prezinta interes Dughin pt ca familia lui sa fie pazita? SAU EXISTA TRĂDARE?

💥 Daca nu au fost ucrainenii, cine a fost? Stim foarte clar ca in razboi, tarile implicate sunt pline de spioni din toate taberele. Cum de a murit Dughina? Dar daca acest lucru foloseste rusilor in demersurile ulterioare? Qui prodest? Aceasta este intrebarea!

💥Intr-un astfel de conflict internațional, cand U.S.A este in razboi indirect cu Federația Rusa, si de multe ori direct, fata ideologului lui Putin sa fie victima unui asasinat taman in Rusia, Moscova, ridica multe semne de intrebare si constituie o cumplita provocare. ALEA ACTA EST! (Zarurile au fost aruncate).

💥💥💥DAR DACA DUGHINA NU E MOARTĂ???💥💥💥

💥 Mai mult, in aceste conditii, Dughina nu avea ce sa caute acolo fara sa fi existat certitudinea si asigurarea că va fi in siguranță. In atare situație, serviciul secret de paza si protecție avea tot interesul si obligatia să păzească “ținta” pentru a nu se crea premisele unui incident nefericit ca cel despre care vorbim, care ar arunca in aer situația la nivel mondial.

💥💥💥……ASTA DACĂ NU S-AR DORI CONTRARIUL……SAUA FOST O SCĂPARE, INCOMPETENȚĂ, OMISIUNE……să fim serioși!💥💥💥💢De la inceputul războiului, rușii sunt provocați să înceapă Războiul Mondial si ei aplica tactici care evită acest lucru. S-a provocat artificial o foamete, o criza economica,o criza a apei, a resurselor, in fapt o isterie a prostiei si manipulării.

💥 Ete ca rușii nu ne-au atacat, deși până acum toți ideologii covidioti, deveniți peste noapte militarologi, parerologi de profesie, manipulatori, au incercat sa induca panica in populație si sa instige la razboi. Nu le-a mers. Nu te pui cu inteligenta oamenilor si nici rușii nu sunt de ieri, de azi pe planeta.

💥Dar, acest atentat, care este dus catre sfera nazistilor ucraineni, de parca numai ei aveau interesul provocarii rușilor, va face diferența. Asta doar daca Dughin își va pierde cumpătul si Putin la fel. Ma îndoiesc, sincer.

💥 Dar o reactie va exista, nu insa una obisnuita, ci una marca rusă, făcută cu inteligenta, asta daca nu cumva războiul mondial devine si interesul rușilor si nu cumva le creează un avantaj major.

💥💥💥La acest moment, suntem toti pe o tabla de șah in care au ramas regii si nebunii, si cativa pioni. ♟️♟️♟️Sa vedem cine poate transforma un pion in Regina!

Un articol de Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Te-ar mai putea interesa urmatoarele articole:

Diana Sosoaca: „In virtutea dreptului meu la libera exprimare!”

Diana Sosoaca „inamicul public numarul 1” impotriva celor care au devalizat Romania

Diana Sosoaca. Despre amenzile din pandemie. „Haideti sa ne unim si sa ne recuperam tara!”

Diana Iovanovici-Șoșoacă – Singurul demnitar al României care lupta pentru respectarea drepturilor românilor in țara lor

Diana Iovanovici-Sosoaca: PAS CU PAS sau PUTIN CÂTE PUTIN?


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Europarlamentarul conservator danez a fost deselectat din cauza plângerilor de intimidare – POLITICO

Europarlamentarul din Danemarca, membru al partidului conservator, a fost demis din funcție din cauza acuzațiilor de intimidare – POLITICO.

MEP daneză, Pernille Weiss, deselectată din cauza plângerilor de hărțuire Pernille Weiss, o membră a Partidului Popular Danez, a fost

Read More...
Crowds of visitors travel to Missouri to see and touch nun's non decaying corpse | US News

Mulțimi de vizitatori călătoresc în Missouri pentru a vedea și atinge cadavrul neputrezit al unei călugărițe | Știri din SUA

O călugăriță a cărei trup nu a putrezit aproape deloc de la moartea sa a atras involuntar sute de

Read More...

Griffin Shock 23 – Polonia…

Griffin Shock 23 - Polonia Detașamentul de Apărare Antiaeriană “Gheparzii de Fier”, alături de ceilalți aliați din cadrul Grupului

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro