Alegerile din Turcia: Ghid simplu pentru bătălia electorală cea mai grea a lui Erdogan.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Turkish elections: Simple guide to Erdogan's toughest election battle

În ultimele săptămâni, Franța a fost marcată de o serie de proteste violente împotriva Legii de Securitate Globală. Această lege prevede interzicerea difuzării de imagini care ar putea duce la identificarea forțelor de securitate în cazul unor violențe.

Protestele au început după ce un producător de muzică a fost bătut de poliție într-un studio din Paris, iar o filmare a incidentului a devenit virală pe rețelele de socializare. În ciuda faptului că autoritățile au condamnat violența poliției și au deschis o anchetă, protestele au continuat să crească, iar mulți francezi sunt îngrijorați de restricțiile asupra libertății de exprimare și de puterea excesivă a poliției.

În timpul protestelor, au avut loc și acte de violență și vandalizare, iar forțele de securitate au răspuns cu gaze lacrimogene și tunuri de apă. Într-un incident care a avut loc într-un parc din Nantes, un bărbat a fost grav rănit după ce o grenadă lacrimogenă ar fi explodat în apropierea sa.

În ciuda acestor proteste și a criticii internaționale, președintele Emmanuel Macron a declarat că își menține sprijinul pentru Legea de Securitate Globală și că va face tot ce este necesar pentru a menține ordinea publică.

Sursa: https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-65239092?at_medium=RSS&at_campaign=KARANGA

Sursa si foto: BBC News

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro