Agresiune fizică împotriva unui Senator al României – “demisia Bode”, solicita Partidul S.O.S. România

BY: stiridinromania.ro In STIRILE ZILEI
sos romania comunicat demisia bode

In urma evenimentelor care au avut loc ieri, 24.08.2022, cand doamna Senator Diana Iovanovici-Sosoaca a fost agresata in fata spitalului Vedea, din Arges (vezi 5 barbati agresori impotriva unui demnitar al statului Roman, o femeie!), partidul S.O.S. România condamnă ferm agresiunea asupra doamnei Senator si solicită demisia de urgență a domnului Lucian Bode, Ministrul Afacerilor Interne, conform ultimului comunicat de presă al formatiunii.

Redăm integral comunicatul de presă al Partidului S.O.S România:

Agresiune fizică împotriva unui Senator al României – un atentat direct al autorităților statului împotriva poporului român!

În data de 24.08.2022, doamna Senator, Diana Iovanovici-Șoșoacă, Președinte al Partidului S.O.S. România, s-a aflat la Spitalului de Psihiatrie “Sfânta Maria”, din localitatea Vedea, județul Argeș, pentru a interveni în cazul unui pacient internat fără consimțământ, de 13 zile, fost polițist de frontieră, domnul Gheorghe Dinică, care îi solicitase ajutorul, fiind lovit și maltratat, chiar în cadrul acestei unități spitalicești.

După discuții sterile, lungi și lipsite de respect din partea conducerii spitalului de psihiatrie, doamna Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă a obținut, în final, o întrevedere cu pacientul Gheorghe Dinică, care prezenta lovituri, echimoze și răni, acestea nefiindu-i tratate de la momentul producerii lor, pentru care a apelat Serviciul de Urgență 112, solicitând primul ajutor medical.

Desi, doamna Senator al României era aflată în programul de vizită al spitalului, între orele 15.00.-17.00, la orele 16.53, personalul, și paza spitalului au bruscat-o, au împins-o și au lovit-o cu pumnii pe doamna Diana Iovanovici-Șoșoacă, sub privirile nepăsătoare ale polițiștilor, aflați la fața locului, pentru a închide poarta spitalului.

Având în vedere aceste fapte deosebit de grave, fără precedent în istoria noastră de democrație și stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil, cu formă de guvernământ republica, în care legislativul, respectiv Parlamentul României, ales de popor, este principala instituție însărcinată cu dezbaterea și aprobarea legilor, în sensul conținutului și formei acestora, dar și cu controlul asupra celorlalte instanțe, respectiv, executivul și judiciarul, Partidul S.O.S. România condamnă ferm agresiunea fizică directă a autorităților statului român, reprezentând puterea executivă, subordonate celei legislative, asupra doamnei Senator, Diana Iovanovici-Șoșoacă, pe care o considerăm un atentat direct al autorităților statului împotriva poporului român!

Pentru aceste fapte grave comise împotriva unui senator al României, Partidul S.O.S. România solicită demisia de urgență a domnului Lucian Bode, Ministrul Afacerilor Interne.

Biroul de Comunicare al Partidului S.O.S. România’

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Timișorenii invitați să admire prima expoziție nocturnă a mașinilor de epocă, la Noaptea Muzeelor!

Retromobil Timiș strălucește în lumina nopții la Noaptea Muzeelor 2024

Timișoara va găzdui o premieră în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor 2024, organizat de Retromobil Timiș. Începând cu ora 20:00,...

Read More...

Decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava

Decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava a avut loc recent, într-un...

Read More...

Record personal pentru Dorian Frâncu la Cupa României – tineret

Cupa României la tineret din acest an a adus evoluții notabile pentru sportivii dinamoviști. Unul dintre cei mai remarcabili...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro