Agenția Națională pentru Sport preia Organismul Național de Coordonare a Săptămânii Europene a Sportului în România

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport, STIRILE ZILEI

Agenția Națională pentru Sport (ANS) a preluat calitatea de Organism Național de Coordonare (ONC) a Săptămânii Europene a Sportului în România începând cu anul 2022. Primele două ediții desfășurate în această formulă au fost un succes, reușind să atingă și să depășească obiectivele propuse.

Pentru a evalua în mod complet activitățile desfășurate în acești doi ani și pentru a se organiza mai bine edițiile viitoare, ANS dorește să afle opiniile participanților cu privire la modul în care au decurs edițiile din 2022 și 2023 ale Săptămânii Europene a Sportului în România. Se dorește să se înțeleagă mai bine percepția asupra implicării și sprijinului pe care ANS ar trebui să le ofere în continuare pentru implementarea acestui eveniment în următorii ani.

În acest sens, toți organizatorii de evenimente din 2022 și 2023 de pe platforma www.romaniabeactive.ro și de pe platforma europeană https://sport.ec.europa.eu/european-week-of-sport/countries-and-regions, precum și partenerii și sponsorii, sunt rugați să completeze un chestionar de feedback referitor la organizarea edițiilor din 2022 și 2023 ale Săptămânii Europene a Sportului. Chestionarul poate fi accesat la următorul link: https://forms.gle/i1vfFbg8ipZVXxscA.

De asemenea, ANS dorește să obțină părerea federațiilor sportive, cluburilor, sponsorilor și organizațiilor care au participat la activitățile din București pentru a evalua interesul acestora de a organiza evenimente sub egida BeActive pe tot parcursul anului. Aceste entități sunt invitate să răspundă la întrebările din chestionarul atașat, accesibil la link-ul: https://forms.gle/2B3DwQ736xfwpoye9.

Toate răspunsurile vor fi confidențiale, iar identitatea respondenților va rămâne anonimă. Acest demers are scopul de a îmbunătăți organizarea și de a asigura un eveniment cât mai reușit în viitor.

Proiectul România Be Active este finanțat de Comisia Europeană, prin Programul Erasmus+ (ERASMUS), European Week of Sport – National activities, Dialogue with stakeholders (EWoS), ERASMUS-SPORT-2022-DWS1-NE-IBA-2.

Menționăm că acest articol este doar exprimarea autorilor și nu reflectă neapărat opiniile Uniunii Europene sau ale autorității care acordă finanțarea. Nici Uniunea Europeană și nici autoritatea finanțatoare nu pot fi considerate responsabile pentru acestea.

Din anul 2022, Agenția Națională pentru Sport a preluat calitatea de Organism Național de Coordonare (ONC) a Săptămânii Europene a Sportului în România. Primele două ediții derulate în această formulă au marcat atingerea și depășirea obiectivelor asumate. 

În vederea unei analize complete a activităților desfășurate în acești doi ani și a unei cât mai bune organizări a edițiilor viitoare, dorim să aflăm opiniile dumneavoastră legate de modul în care s-au derulat edițiile 2022/2023 ale Săptămânii Europene a Sportului în România. Ne dorim să înțelegem mai bine cum vedeți implicarea și sprijinul și  pe care ar trebui să le asigure în continuare Agenția Națională pentru Sport (ANS) pentru implementarea acestui eveniment în România în următorii ani.

În acest sens, rugăm toți organizatorii de evenimente din 2022 și 2023 de pe platforma noastră (www.romaniabeactive.ro) și de pe platforma europeană (https://sport.ec.europa.eu/european-week-of-sport/countries-and-regions), precum și partenerii și sponsorii, să completeze acest chestionar de feedback privind organizarea edițiilor 2022 și 2023 ale Săptămânii Europene a Sportului: https://forms.gle/i1vfFbg8ipZVXxscA. 

De asemenea, urmărim să aflăm opiniile federațiilor sportive/cluburilor/sponsorilor/organizațiilor care au participat la activitățile din București, pentru a vedea interesul acestora de a organiza evenimente sub egida BeActive pe tot parcursul anului. În acest sens,  îi invităm să răspundă la intrebările din chestionarul alăturat : https://forms.gle/2B3DwQ736xfwpoye9

Vă asigurăm că răspunsurile vor fi confidențiale, iar identitatea repondenților va rămâne anonimă.

Vă mulțumim pentru implicare și sprijin! 

Proiectul România Be Active este finanțat de Comisia Europeană, prin Programul Erasmus+ (ERASMUS), European Week of Sport – National activities, Dialogue with stakeholders (EWoS), ERASMUS-SPORT-2022-DWS1-NE-IBA-2.

RO: „Finanțat de Uniunea Europeană. Părerile și opiniile exprimate sunt doar ale autorilor și nu le reflectă neapărat pe cele ale Uniunii Europene sau ale autorității care acordă finanțarea. Nici Uniunea Europeană și nici autoritatea finanțatoare nu pot fi considerate responsabile pentru acestea.”

 Acest titlu a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Agenția Naţională pentru Sport
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Cele mai bune aplicații de gestionare a datoriilor despre care trebuie să știți – incomod-media.ro

Gestionarea eficientă a datoriilor: cele mai bune aplicații de pe Android și iOS

Gestionarea datoriilor personale poate fi o sarcină dificilă pentru mulți oameni, dar există soluții tehnologice care pot facilita acest...

Read More...

Până în primăvara anului viitor, România va avea gata de luptă toate cele patru sisteme Patriot

Ministerul Apărării are în prezent patru sisteme de apărare antiaeriană Patriot, însă doar două sunt operaționalizate. Al doilea a...

Read More...
Zilele patrimoniului de la Povergina! Sărbători culinare în pădurile Făgetului

Sărbătoarea de la Povergina

Asociația My Banat și localnicii din Făget îi invită pe toți bănățenii să se alăture sărbătoririi de Sfântul Ilie,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro