stiridinromania.ro

5 parlamentari cer neutralitatea Romaniei în conflictul dintre Rusia și Ucraina.

In Actualitate, STIRILE ZILEI
parlament 5 parlamentari
virtualmag.ro

Cei 5 parlamentari care au sustinut ieri, 09.03.2022, declaratia politica intitulata Spunem un NU RASPICAT implicării României intr-un război care nu ne aparține. NEUTRALITATEA ROMÂNIEI. PACEA DE LA BUCURESTI, sunt:

Diana Ivanovici Sosoaca (senator independent), Dumitru Coarna (PSD), Mihai Lasca (deputat independent), Ana Maria Gavrila (deputat independent), Francisc Tobă (deputat independent).

Acestia sustin urmatoarele:

„Singura implicare a Romaniei in acest conflict trebuie sa fie de ordin umanitar.”


„Desi Romania este membra NATO, cetatenii Romaniei nu doresc implicarea tarii noastre in ostilitatile militare, si nici noi, cei 5 parlamentari.”


„Facem apel intre partile impicate in conflict sa recurga la incetarea focului, si sa depaseasca aceasta confruntare prin negocieri si compromisuri rezonabile. In acest context propunem tuturor statelor implicate, statelor vecine Ucrainei si Federatiei Ruse, precum si NATO si UE sa se intalneasca pe terenul neutru al Romaniei, in Casa Poporului, unde sa se desfasoare rundele de negocieri pentru incheierea pacii. In acest sens sa se semneze PACEA DE LA BUCURESTI.

Cerem conducerii Romaniei sa inceteze acordarea oricarui tip de ajutor militar cu armament, cu echipament militar sau prin oferirea teritoriului nostru national pentru tranzitarea unor incarcaturi care ar fi utilizate in scopuri militare, sau acordarea permisiunii de survolare a spatiului aerian roman de catre orice alt stat sau organizatie din care facem sau nu parte, care ar implica Romania intr-un razboi care nu ii apartine.”

Declaratia completa poate fi urmarita in viceoclipul de mai jos:

Sursa: Facebook https://fb.watch/bEWrP2ZS8j/


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NTI Monkeypox

Monkeypox sau Variola Maimutei, scenariul NTI de acum 1 an

In Noiembrie In 2021, NTI facea un scenariu privind Monkeypox sau variola maimutei. Un scenariu cu multe similitudini sau

Read More...
OMS tratat international

OMS si Tratatul International privind Pandemiile

OMS anunta pe 30 martie ca Liderii globali (Inclusiv Romania) se unesc în apelul urgent referitor Tratatului International privind

Read More...
Diana Sosoaca SRI

Diana Sosoaca: SRI a raspuns la Memoriul „Neutralitatea României. Pacea de la București”

Diana Sosoaca: La 2 luni după ce a fost trimis Memoriul: "Neutralitatea României. Pacea de la București", s-a primit

Read More...

2 commentsOn 5 parlamentari cer neutralitatea Romaniei în conflictul dintre Rusia și Ucraina.

  • Pingback: Deputat PSD cere neutralitatea României - defapt.ro ()

  • Desteapta-te Romane

    Doamna Senator Sosoaca, Jeanne d’Arc a Romaniei! Cine spunea c-au fost cumparati toti politicienii Romani? Amintiti-va: „Cresterea Limbii Romanesti s-a Patriei Cinstire!”. In acesste momente, este inevitabila REINTREGIREA ROMANIEI. Aceasta initiativa, insotita de recuperarea, intre altele, a Bucovinei de Nord si a Basarabiei de Sud, va duce la intarirea relatiilor de prietenie cu tarile invecinate, inclusiv cu Ungaria si Rusia, va creste respectul fata de Romania si fata de Romani. Felicitari pentru acesata initiativa! Traiasca Romania Reintregita!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online