5 barbati agresori impotriva unui demnitar al statului Roman, o femeie!

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
sosoaca agresata

Doamna Senator Diana Iovanovici-Sosoaca a fost agresata astazi, 24.08.2022, in fata spitalului Vedea, din Arges, dupa cum se poate vedea in filmarea de mai jos.

In timpul live-urilor facute, puteti observa cum politia asista, fara sa ia nici o atitudine, la agresiunile care au loc asupra unui Senator al Romaniei.

Aceasta, impreuna cu jurnalistul Luis Lazarus, au cerut sa il vada pe domnul Dinica, fost politist de frontiera, internat in spitalul de psihiatrie, cu forta, batut si maltratat, chiar in cadrul institutiei spitalicesti, dupa cum a relatat chiar fiul dansului.

In timpul inregistrarilor transmise, de Diana Sosoaca si Luis Lazarus, se vede clar ca acestia au facut cerere oficiala pentru a i se permite pacientului Dinica sa vorbeasca cu doamna senator si cu Luis Lazarus, in calitatea sa de om de presa.

Prin aceasta actiune, cei 2 si-au declinat identitatea si doamnei Senator i-a fost permis, dupa numeroase insistente si un comportament inadecvat fata de un inalt demnitar al statului roman, ales de popor, sa vorbeasca cu pacientul in cauza.

Desi, inca era perioada de vizita, intre orele 15.00.-17.00, la ora 16:53 personalul si paza spitalului au ales sa o bruscheze, sa o impinga si sa o loveasca cu pumnii (dupa cum a relatat) pe doamna Senator, ca sa inchida usa, dupa cum se poate observa din imaginile inregistrarilor.

“5 barbati impotriva unui demnitar al statului Roman, o femeie”

Asteptam pozitia domnului Lucian Bode, Ministrul Afacerilor Interne, atata timp cat asemenea fapte, de o gravitate nemaivazuta la adresa unui Senator al Romaniei, au loc in Romania anului 2022.

Se pare ca unele dintre spitalele de psihiatrie au devenit institutii de represiune a persoanelor care deranjeaza sistemul, la fel ca in perioada totalitara de dinainte de 1989.
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NASA Astronomer Sees Power in Community, Works to Build More

Comunitatea Stiintifica: O Aventura Colectiva

O astronomă de la NASA, Dr. Natasha Batalha, dezvăluie că unul dintre cele mai bune aspecte ale muncii sale...

Read More...

Laurențiu Badea, campion la dublu la Siauliai Open by Toyota U16 din Lituania

Laurențiu Badea, un tânăr tenismen român în vârstă de 14 ani, a reușit să obțină un succes notabil la...

Read More...
România și Suedia în perioada celui de-al Doilea Război Mondial – Academia Română, Filiala Iași

Prezentarea lucrării România și Suedia în perioada celui de-al Doilea Război Mondial

Centrul de Istorie a Secolului XX organizează joi, 22 februarie 2024, de la ora 18:00, prezentarea lucrării "România și...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro