20 persoane care contează în cursa Marii Britanii către zero emisii nete de carbon – POLITICO

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
20 people who matter in the UK’s race to net zero – POLITICO

20 oameni care contează în privința rasismului și a schimbărilor climatice nete în Marea Britanie

Marea Britanie se află în fața unor provocări majore în ceea ce privește rasismul și schimbările climatice nete, iar aceste provocări nu pot fi abordate fără liderii și activiștii de top din aceste domenii. Politicul european a identificat 20 de oameni care contează în privința rasismului și a schimbărilor climatice nete din Marea Britanie, care sunt esențiali în lupta împotriva acestor probleme.

Aceste persoane includ lideri politici din cadrul guvernului și al opoziției, precum și activiști, cercetători și jurnaliști care au făcut progrese semnificative în abordarea acestor probleme. Printre aceștia se numără primarul Londrei, Sadiq Khan, care a făcut din combaterea poluării aerului o prioritate majoră, și David Lammy, un membru al parlamentului care a condus o anchetă privind rasismul în justiția penală.

Alți lideri importanți includ Caroline Lucas, liderul Partidului Verde din Marea Britanie, care a făcut campanie pentru măsuri de protecție a mediului și pentru combaterea schimbărilor climatice, și Gina Miller, o avocată și activistă care a luptat pentru transparență în ceea ce privește Brexit-ul și a susținut mișcarea Black Lives Matter.

Împreună, aceste persoane sunt esențiale în lupta împotriva rasismului și a schimbărilor climatice nete în Marea Britanie și reprezintă o speranță pentru un viitor mai bun și mai sustenabil pentru toți.

Sursa si foto: politico.eu

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro